Praxe TOS – registrace

Ať už jste zkušený investor, nebo začátečník, který chce udělat své první kroky ve světě obchodování, přístup ke správným nástrojům a zdrojům je klíčový. ThinkOrSwim, inovativní obchodní platforma vyvinutá společností TD Ameritrade, si získala pověst platformy, která obchodníkům poskytuje všechny potřebné nástroje a analytické nástroje k přijímání informovaných investičních rozhodnutí.

Jednou z význačných funkcí ThinkOrSwim jsou jeho pokročilé možnosti tvorby grafů. Obchodníci mají přístup k široké škále přizpůsobitelných grafů s několika časovými rámci a různými technickými ukazateli, z nichž si mohou vybrat. Ať už dáváte přednost klouzavým průměrům, Bollingerovým pásmům nebo indikátorům objemu, ThinkOrSwim nabízí vše. Tyto grafy jsou nejen vizuálně přitažlivé, ale také vysoce informativní, což obchodníkům umožňuje analyzovat tržní trendy a identifikovat potenciální příležitosti.

Obchodníkům s opcemi nabízí ThinkOrSwim působivou řadu nástrojů, které jim pomohou orientovat se ve složitém prostředí tohoto trhu. Funkce Řetězec opcí poskytuje komplexní přehled různých opčních kontraktů, včetně realizačních cen, dat expirace a rozpětí nabídky a poptávky.

Obchodníci mohou rychle porovnávat různé opce a vyhodnocovat potenciální scénáře rizika a výnosů. ThinkOrSwim také nabízí výkonný nástroj Options Hacker, který uživatelům umožňuje prověřit potenciální opční obchody na základě požadovaných kritérií. Tento nástroj šetří čas a úsilí tím, že automaticky prohledává tisíce opčních kontraktů a vyhledává příležitosti, které splňují konkrétní požadavky.

ThinkOrSwim není jen o grafech a opcích. Platforma poskytuje také přístup k široké škále nástrojů fundamentální a technické analýzy. Obchodníci mají přístup ke zprávám a komentářům trhu v reálném čase z respektovaných zdrojů, jako jsou CNBC a Reuters.

Díky tomu jsou obchodníci dobře informováni a mohou se rozhodovat na základě nejaktuálnějších informací. ThinkOrSwim navíc nabízí komplexní možnosti skenování a filtrování, které obchodníkům umožňují prověřit tisíce akcií na základě konkrétních kritérií. Tato funkce je užitečná zejména pro obchodníky, kteří hledají akcie, které odpovídají jejich investiční strategii nebo mají specifické technické vzorce.

Jednou z klíčových předností ThinkOrSwim je jeho závazek ke vzdělávání a budování komunity. Platforma nabízí rozsáhlou knihovnu vzdělávacích zdrojů, včetně videonávodů, webinářů a článků, které obchodníkům pomáhají rozšiřovat jejich znalosti a zlepšovat jejich obchodní dovednosti. Uživatelé se také mohou připojit k prosperující komunitě obchodníků prostřednictvím thinkScript Lounge, kde mohou sdílet nápady, klást otázky a zapojovat se do diskusí.

ThinkOrSwim – registrace

V našem opčním seriálu se od nezbytné teorie později přesuneme pouze k praktický ukázkám. V předešlých článcích jsem hovořil o platformě THINK OR SWIM. Jedná se o 60 denní TRIAL verzi, která podporuje všechny základní funkce jako plná verze. Jediným rozdílem jsou data, která jsou opožděná o 20 minut. V platformě lze obchodovat opce, sledovat kurzy jednotlivých trhů, provádět různé filtrování trhů na základě nejrůznějších parametrů, testovat opční strategie na historických datech, využívat nástrojů technické analýzy a řadu dalších funkcí, které think or swim nabízí.

Jak provést registraci TRIAL verze:

  • přejdeme na oficiální stránku TOS
  • klikneme na register here for paperMoney (viz bílá šipka)
1-8508812
  • zaškrtneme no protože zatím nemáme založený účet u Think or Swim a vyplníme naše osobní údaje. Broker TOS z důvodu regulace neotvírá obchodní účty v České republice. V nabídce tedy chybí CZ. Je potřeba tedy zadat nějakou jinou adresu v jiné zemi. Může být i fiktivní. Vybral jsem mé dřívější bydliště v USA
2-1454659
3-5620640
  • vybereme naše obchodní zkušenosti, instrumenty, které nás zajímají a v poslední otázce jestli už máme existujícíc účet u brokerské společnosti
4-3843735
  • zvolíme přihlašovací jméno a heslo
5-8935911
  • rekapitulace
6-2672017
  • klikneme pro stažení
7-6579792
8-6349047
  • provedeme instalaci, poté na ploše spustíme a podle zvoleného přihlašovacího jména a hesla se přihlásíme. Je důležité, aby posuvník byl vpravo pro paper money (viz bílá šipka v posledním screenu)
9-3995915
10-3719255

Celkově se ThinkOrSwim rychle stal oblíbenou platformou obchodníků díky své komplexní sadě nástrojů, výkonným možnostem tvorby grafů a závazku ke vzdělávání a podpoře komunity. Ať už jste začátečník, nebo zkušený obchodník, ThinkOrSwim vám poskytne potřebné zdroje pro zlepšení vašich obchodních zkušeností a maximalizaci vašeho potenciálu k úspěchu.

Upozornění k CFD: Rozdílové smlouvy jsou komplexní nástroje a v důsledku použití finanční páky jsou spojeny s vysokým rizikem rychlého vzniku finanční ztráty. U 51 až 76 % účtů retailových investorů došlo při obchodování s rozdílovými smlouvami ke vzniku ztráty. Měli byste zvážit, zda rozumíte tomu, jak rozdílové smlouvy fungují, a zda si můžete dovolit vysoké riziko ztráty svých finančních prostředků.

© 2024 Vpenize.cz | Nakódoval Leoš Lang